tiistai 26. kesäkuuta 2012

Venetsia ylhäältä käsin

Aikataulujen mukaan lentokoneeni pitäisi laskeutua näillä hetkillä. Ei toivottavasti kuitenkaan tästä suunnasta. Kuva on otettu San Giorgio Maggioren kellotornista.

4 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

Onpas kaunis kuva :D ...taitais jààdà kiitorata hieman lyhyeksi jos kuvan suunnasta laskeutuisit, heh.

Tipsu kirjoitti...

Hih :) Air Balticin toimintaa tarkasteltuani ei kyllä ihmetyttäisi, vaikka olisivatkin tuolta laskeutuneet. Lennot sujuivat kuitenkin onneksi hyvin, vaikka muut asiat olivatkin hieman hakusessa.

Ciacy kirjoitti...

Mun vanhemmat lentàvàt tànne aina Air Balticilla ja itsekin jos suomeen menen niin kàytàn sità. Tosi hyvin on aina toiminut ainakin meidàn kohdalla.

Tipsu kirjoitti...

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytin Air Balticia. Hyvä siis tietää, että aina toiminta ei ole tällaista (lähtöselvitys Venetsian päässä oli aivan sekaisin, takaisin tullessa taas kahdelle henkilölle annettiin tarkastuskortit, boarding pass, samalla nimellä ja he ehtivät jo turvatarkastusten jne. ohi koneeseen ennen kuin itse huomasivat asian, toista lentoa varten koko koneellinen matkustajia odotti 15 minuuttia siinä putkessa, joka vie koneeseen).

Itse lennoissa taas ei ole mitään moitittavaa, kunhan vain muistaa varata ruokaa ja juomaa pitkille lennoille. Omani olivat täysin ajallaan, osa hieman etuajassakin. Joka tapauksessa tärkeintä on päästä perille, eikä tästä mitään kummempia traumoja jäänyt. Pientä säätämistä, mutta sellaistahan on koko elämä Italiassa :)