torstai 30. toukokuuta 2013

Kevättä edelleen odotellessa

Tässä on taas pari viikkoa hujahtanut aivan hetkessä, joten blogikin on ollut vähän kuin vahingossa tauolla. Ensin meni aika joko töissä tai töistä stressatessa, ja sitten pääsin vihdoin pikalomalle Suomeen. Kyllä teki hyvää päästä sinne Pohjolan lämpöön, kun aurinko paistoi melkein koko ajan ja maisemat olivat ihanan kesäiset. Venetsiaan palatessamme saimme rankkasadekuuron niskaamme, ja ilmat ovat muutenkin koleat ja sateiset.

Suunnitelmissa olivat yhdet hääjuhlat sekä perheen ja muutamien ystävien tapaaminen. Kaiken ehdin tehdä, mutta olisi sitä voinut pidempäänkin olla. Ensi kerralla voisi pyrkiä pariin viikkoon, niin ehtisi ihan rauhassa vain olla ja viettää aikaa rakkaiden kanssa. Siskonpoikaa olisi ainakin voinut halia vieläkin enemmän. Tosin nuori herra juoksee jo niin kovaa vauhtia, että halimisesta on tullut kovin haasteellista.

Mielestäni Helsinki oli muuttunut kovasti vuoden aikana. Uusia rakennuksia oli kohonnut kaikkialle, eikä julkinen liikennekään ollut pysynyt samana. Hinnat ovat nousseet niin paljon, että oikein hirvittää. Näin kyllä kaupungin parhaassa mahdollisessa valossa auringon paistaessa ja luonnon kukoistaessa. Ei tullut halua muuttaa takaisin, mutta useammin ja pidempiä lomia haluaisin kyllä viettää. Tämä taisi olla tämän kesän ainoa kunnon matka, vaikka pikainen olikin. Töitä on luvassa marraskuun puoleen väliin saakka, joten ainakaan kovin pitkälle täältä ei ehtisikään. Täytynee siis laittaa roposia sivuun talvea varten, jotta voi kuvitella jonkin hengähdystauon siintävän hamassa tulevaisuudessa. Siihen asti otetaan tietysti vierailijoita vastaan täällä Venetsian päässä. Omissa toiveissa olisi joululoma Suomessa, tosin se saattaa olla minunlaiselleni vilukissalle taas aikamoinen shokki. Toisaalta perheen ja ystävien kanssa vietetty aika saa mitkä tahansa lämpötilat siedettäviksi. Ainakin melkein.

Kiitos vielä kaikille ihanille, joita ehdin tällä reissulla näkemään! Erityinen kiitos Pikkumiehen vanhemmille ja haleja nuorelle herralle, jos hän malttaa hetkeksi haleja varten pysähtyä! <3

2 kommenttia:

Minä vaan kirjoitti...

Erityinen kiitos Pikkumieheltä vanhempineen, että tulitte! <3

Täällä kannatetaan kovasti sitä roposten sivuun laittamista, jos se mahdollistaa hengähdystauon näillä leveysasteilla! :)

Haleja! <3

Tipsu kirjoitti...

<3 <3 <3
Jahka niitä roposia alkaa jostain tulla, niin yritetään laittaa niitä sivuun just tota tarkotusta varten!