sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Intialainen ravintola Ganesh Ji

Jos italialainen ruoka alkaa kyllästyttää, löytyy Venetsiasta muutamia ns. etnisiä ruokapaikkoja. Oma suosikkini näistä on intialainen ravintola Ganesh Ji. Ravintola on jaettu kolmeen osaan. Sisällä on kaksi salia ja kesällä voi syödä myös pienen kanaalin yllä sijaitsevalla terassilla.

Parasta paikassa on ehdottomasti ruoka. Kovin monipuolista näkemystä itselläni ei kyllä ole, sillä olen aina syönyt käytännössä samat ruoat. Navratan korma ei ole kertaakaan pettänyt, joten haluan joka kerta tilata sitä. Ilmeisesti lihansyöjien keskuudessa ainakin ravintolan kanaruoat ovat hyvin suosittuja.

Olin toukokuusta saakka toivonut pääseväni tänne syömään, mutta vasta tällä viikolla se onnistui, kiitos intialaisruoasta pitävän tuttavapariskunnan. Yleensä paikasta on sellainen kuva, että se maksaa hirveän paljon. No, kaikkihan maksaa enemmän, jos illallista vertaa pizzan hintaan. Tällä kertaa söimme kaikki naan-leipää, pääruokaa ja riisiä (puolikas annos), ja veden kanssa hintaa tuli noin 25 euroa henkilöä kohden. Ei se nyt mielestäni niin paljoa ole hyvästä ruoasta. Ravintolan omistaja oli vaihtunut sitten viimeisimmän vierailumme, joten ruokaa arvioitiin tällä kertaa aivan erityisen tarkasti. Tuttavapariskunnan mies oli sitä mieltä, että huonompaan oli menty, nainen ei ollut aivan varma asiasta, kun taas A ja minä keskityimme vain syömään ihanaa ruokaa. Aiempaa huonompi tai ei, minulle kelpaa loistavasti!

Ristorante Ganesh Ji
S.Polo 2426 (Rio Marin)
puh. 041 719804

2 kommenttia:

Omenankukka kirjoitti...

Hei!
Mukava on ollut lukea arjestasi Venetsiassa. Olemme tulossa mieheni kanssa sinne lomailemaan muutamaksi päiväksi joten mukavaa on ollut tutustua sinun kauttasi ihastuttvaan kaupunkiinsi.

Tipsu kirjoitti...

Hei Omenankukka,

kiitos viestistäsi! Toivottavasti teksteistä on ollut hyötyä matkaanne ajatellen, ja kysy rohkeasti, jos jokin mietityttää. Vastaan mielelläni kysymyksiin.

Hyvää matkaa teille!