keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Julkisen liikenteen lakko 2.10.

Ensi viikon tiistaina 2.10. on julkisen liikenteen lakko. Lakko kestää 24 tuntia eli koko vuorokauden ja koskee sekä vesibussi- että linja-autoliikennettä. Ruuhka-aikojen (klo 6.30-9.30 sekä 16.30-19.30) liikenne taataan samoin kuin yhteydet saarille. ACTV:n sivuilla ei vielä tällä hetkellä ole tarkkoja aikatauluja, mutta ne varmasti julkistetaan lähipäivinä. Samoin poikkeusaikataulut tulevat näkymään pysäkeillä.

Nyt kun näitä lakkoja on tullut merkkailtua tänne blogin puolelle, niin kyllähän näitä onkin aika usein. En muistanut, että niitä olisi ihan näin paljon aiemmin ollut, tosin ehkä asiaan kiinnittää enemmän huomiota, kun asuu saarella, ja A on mantereen puolella töissä. Meidän elämiimme tämä ei tule suuresti vaikuttamaan, mutta vuorotyötä mantereen puolella tekeville (tai mantereen puolelta Venetsiaan tuleville) tilanne on varmasti hankalampi.

Lisätiedot ilmestynevät sivulle www.actv.it

2 kommenttia:

T kirjoitti...

Mietin myös tätä lukiessani, että kylläpä siellä on usein lakkoja. Toivottavasti ei käy kellekään liian hankalaksi!

Tipsu kirjoitti...

Toisaalta eikö lakkojen tarkoitus olekin hankaloittaa elämää, jotta muutoksia saataisiin aikaan?! Täällä on kyllä hoidettu asiat niin, ettei ylitsepääsemättömiä ongelmia tule. Saarille, jotka ovat kuitenkin ainoita paikkoja, joihin ei pääse kävellen, on taattu yhteydet. Tilanne on varmasti hankalampi mantereen puolella, jossa välimatkat ovat pidempiä, mutta toisaalta siellä asuvilla on varmaankin useammin auto tai ainakin joku autoileva tuttu.