perjantai 11. tammikuuta 2013

Burano kuvina

Tässä muutamia kuvia viimeisimmältä Buranon reissulta:Miten ne ovatkin niin sieviä?! Omia suosikkejani ovat kirkkaan väriset, kaksikerroksiset ja kahden ikkunan levyiset talot. Jos Buranoon ei olisi niin pitkä matka, haluaisin ehdottomasti asua siellä. Tai sitten työpaikan pitäisi sijaita saarella.

Muistutukseksi vielä, että Buranoon kulkee vaporetto numero 12, joka lähtee Fondamente Noven pysäkiltä minuutein 10 ja 40. Matka kestää 42 minuuttia, ja vaporetot lähtevät takaisin Venetsian suuntaan minuutein 26 ja 56.

4 kommenttia:

JohannaH kirjoitti...

Voih! Voiko kylä olla enää kauniimpi! Tuonne on ehdottomasti päästävä, kiitokset vain Vaporetto-aikatauluista. Siitä on varmasti hyötyä maaliskuun alussa

Tipsu kirjoitti...

Burano on todellakin ihastuttava! Kesällä pitäisi vielä ottaa lisää kuvia, kun asukkaat pyrkivät viilentämään kotejaan pitämällä ovia ja ikkunoita auki. Ovien yläpuolella voi tälläkin hetkellä nähdä metallitelineitä, joihin kesällä ripustetaan verhot, jotta ovia voi pitää auki ohikulkijoiden häiritsemättä. Tuntuu, että silloin saaren elämä levittyy vieläkin enemmän kaduille, myös pyykkitelineiden muodossa. Saari on kohtalaisen pieni ja pääkaduilta poistuessa tuntuu jatkuvasti siltä, että kävelee jonkun kotipihalla.

Nuo vaporettoaikataulut on ihan hyvä pitää mielessä, sillä puolen tunnin odotus on jo kohtalaisen pitkä. Jos tarvitset muita vaporettoaikatauluja, niin ne löytyvät tästä osoitteesta:
http://www.actv.it/sites/default/files/orari_5_nov_2012.pdf

Sisko kirjoitti...

Ne on kyllä sieviä! Se on musta ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka!

Ja sä olit ottanu kuvan myös siitä kujasta, jossa oli pyykitkin sävysävyyn kuivumassa (ne keltaset ja siniset). :) Mä en ainakaan vielä oo löytäny meiän kuvista siitä kohtaa kuvaa...

Tipsu kirjoitti...

Onneks oli vielä valosaa, niin sai munki kameralla värikkäitä kuvia. Buranoon ei kyllä kyllästy koskaan.