torstai 31. toukokuuta 2012

Pieni esittely


Tähän alkuun voisin esitellä itseni. Olen 28-vuotias entinen helsinkiläinen. Lukion jälkeen pakkasin matkalaukun (1kpl) ja lähdin au-pairiksi. Sopiva perhe löytyi Venetsiasta. Suunnitelmissani oli vaihtaa kaupunkia vuoden jälkeen, mutta toisin kävi. Venetsia vei sydämeni ja tapasin A:n, joten jäin kaupunkiin vielä pariksi vuodeksi töihin ja opiskelemaan.

Kolmen Venetsian vuoden jälkeen koitti paluu Helsinkiin, mukaan lähti ylipainoisen matkalaukun ja 7x30kg postitse lähetetyn laatikon lisäksi myös toinen puolisko. Mahdollisesti lyhyeksi ajateltu visiitti venyi yli viideksi vuodeksi, kun päätimme hoitaa opintomme loppuun Suomessa. Vuosien taivuttelun jälkeen myös vastahakoisen venetsialaisen asenne Venetsiaan paluuseen alkoi muuttua positiivisempaan suuntaan.

Vihdoin toukokuussa molempien opinnot olivat siinä pisteessä, että paluumuutto Venetsiaan oli mahdollinen. Mukaan lähti matkalaukku ja 10m³ pakettiautollinen tavaraa. Lähiajan tulevaisuudensuunnitelmiini kuuluu gradun kirjoitusta. Ja mahdollisesti aina yhtä kammottavaa työnhakua. Mutta sitä en halua vielä ajatella.

Mitä tästä opimme: jos osaat heittää turhaa tavaraa pois, on keveämpää mennä sinne, minne sydän vie.

Ollessani pieni, äitini kutsui minua Tipsuksi. Kirjoittaessani blogia tällä nimimerkillä, pidän äidin jollain tapaa mukanani. Kun en ehtinyt ottaa sitä tatuointiakaan. Äiti varmaankin arvostaisi nimimerkkiä enemmän kuin tatuointia.

2 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Itku tuli silmään lukiessa, kauhean kova ikävä jo! <3 Mä odottelen innolla uusia kirjoituksia! :) Voi hyvin!

Tipsu kirjoitti...

Voi Tarja, pian me taas nähään! Sitä paitsi nyt on huomattavasti helpompi pitää yhteyttä viime kertaan verrattuna. Paljon haleja!