maanantai 16. joulukuuta 2013

Hiljaa hyvä tulee

Koko viikko on pitänyt tänne kirjoitella matkasta ja muutenkin, mutta jotenkin blogger on koko tämän ajan jumitellut. Tai siis joka kerta, kun olen yrittänyt kirjautua. Fiksuhan olisi tietysti kirjoitellut tänä aikana monta tekstiä hyvää lataushetkeä odottamaan, mutta itse olen keskittynyt lähinnä pasianssiin ja youtubeen.

Yritän tehdä hiukan kattavamman postauksen New Yorkista lähipäivinä. Nyt on liian nälkä/väsy/ajatukset muualla. Tällä viikolla olisin (niinpä tietysti) muutenkin kirjoittanut mielelläni lakoista ja mielenosoituksista, joita on riittänyt runsaasti. Täällä puhkesi lähestulkoon mellakka. Siis Venetsiassa, jossa ei ikinä tapahdu mitään! Tai no ehkä kyseessä oli ennemmin väkivaltainen mielenosoitus, mutta kuitenkin. Uskomatonta!

Toivottavasti saan jo huomenna kirjoitettua enemmän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi tervetuloa takaisin maailmalta! odotan niin kuulumisia kaukaa kuin myös noista Venetsian lakoista ja mellakoista....kuin että näyttääkö ja tuntuuko siellä millä tavalla joululta?-Anne

Unknown kirjoitti...

No jopas löytyi mielenkiintoinen blogi! Mahtavaa!
Meidän perheellä haavena välivuosi-taikka pari Venetsiassa. Miehen työt onnistuisi sieltä käsin mainiosti, itse joutuisin kyllä vähentämään töitäni radikaalisti. Muuten ei toteutuksen suunnittelulle olisikaan mitään estettä mutta näin lapsiperheenä asia ei olekaan ihan yksinkertainen kielen takia. Todennäköisesti haaveeksi jää siihen saakka kunnes pesue on saatu muuttamaan pois kotoa ;)

Muutaman viikon vaihto loppuvuodelle on hyvinkin mahdollinen, sitä tässä vielä hiotaan.

Mutta jos vaan päivittelet vielä blogia jatkossakin niin innolla sitä täällä luetaan!