keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Löysäilyä ja pakkausta


Alkuviikko on hurahtanut kätevästi löysäillen ja tulevaa matkaa pohtien. Lämpötila ei houkuta opiskeluun, tosin mikä tahansa tekosyy kelpaa, kun jotain pitäisi tehdä. Päivät siis kuluvat mitään tekemättä koneen ääressä istuen. Jostain syystä huominen tuntuu aina hyvältä päivältä aloittaa.

Tänään en edes yritä opiskella, vaan selvitän pakkauskriisiäni. Vaatimattomasti sanottuna olen maailman paras pakkaaja, mitä tulee tavaroiden sullomiseen, jos käytettävissä olevaa tilaa on vähän. Ongelmana on, että tehokkaasti pakatessa matkalaukku painaakin yhtäkkiä tuplasti sallitun määrän. Minulle sopisi siis erittäin hyvin systeemi, jossa lentoyhtiöt antaisivat laukun mitat, mutta laukkuja ei punnittaisi. Nyt pitäisi pärjätä 8kg käsimatkatavaralla, mutta laukku painaa jo tyhjänä melkein 4kg. Vaihtoehtoja on siis kaksi: a) täytän laukun ja vedän sen pikkurillillä keveän näköisesti lähtöselvitykseen toivoen välttäväni punnituksen tai b) matkustan Pirkan kestokassin kanssa (ovat muuten juuri sopivan kokoisia, vielä kun ne voisi sulkea vetoketjulla, niin ratkaisu olisi täydellinen).

Nyt ärsyttää, että kaikki pienet purkit ja purnukat tuli muuton yhteydessä heitettyä pois. Oikeastaan en edes muista, heitinkö ne pois, mutta ainakaan eivät ole tähän mennessä löytyneet. Nythän niille olisi kovasti tarvetta. Pitänee vääntäytyä liikkeelle, kunhan olen selvittänyt, mitä kaikkea pitää vielä hankkia.

2 kommenttia:

Siskonen kirjoitti...

Sähän voit sillä ompelukoneella tehdä näppärästi jonkun "kannen" siihen Pirkka-kassiin.

Mä jo niin näen mielessäni kuinka sä sitä suunnittelet ja mittailet ja ennen kaikkea ompelet. ;) Siitä se ompelijattaren päiväkirja voi alkaa...

Tipsu kirjoitti...

Haha! Helpompi ois hankkia kokonaan uus kassi... Vaikkapa sellanen tasan oikean mallinen, mutta 3g painava...