tiistai 11. syyskuuta 2012

Visiittejä

Elokuun loppu ja syyskuun alku on ollut kiireistä aikaa. Ensin A:n sisko ja siskontytär olivat täällä kymmenen päivää. Sen jälkeen tulivat Pupu ja J, jotka olivat ensin muutaman päivän ja lähtivät sitten kohti uusia maita (Kroatia ja Slovenia). Tänään he palaavat taas Venetsiaan pariksi päiväksi. Sillä aikaa, kun Pupu ja J olivat poissa, tulivat N ja G Yhdysvalloista (tai tarkalleen ottaen tulivat tänne Etelä-Italiasta palaten sen jälkeen kotiin Yhdysvaltoihin) viikonlopuksi Venetsiaan.

Tämän viikon jälkeen tulee viikko taukoa, jonka jälkeen M pysähtyy pariksi päiväksi Venetsiaan matkalla Kyprokselle. A tulee perheineen viideksi päiväksi kuun lopulla, ja koko tämän ajan tätini kiertelee Italiassa tullen ainakin kerran käymään Venetsiassa.

Tuttuja kasvoja on siis tarjolla runsaasti tänä aikana. Kun on koko kesän matkoja lukuunottamatta istunut päivät kotona tietokoneen ääressä, tekee hyvää nähdä ystäviä ja viettää aikaa ulkona. Ideaalitilanteessa eri ihmiset olisivat käyneet täällä hieman harvennetulla tahdilla, mutta ihan vain siksi, että he ilostuttaisivat arkeani pidemmälle ajalle. Ihanaa tämä on ollut näinkin, eikä visiittejä ole siinä mielessä ollut liikaa, etteikö kaikille olisi riittänyt aikaa ja energiaa. Tässä on levätty koko kesä ja syksykin tulee olemaan hiljaista, joten näistä hetkistä nautitaan kyllä täysillä.  Lokakuusta alkaen onkin sitten taas suru puserossa, kun seuraavista visiiteistä ei ole tietoa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos vielä teille kaikille vieraanvaraisuudesta!! oli ihanaa olla siellä taas pitkästä aikaa ja päästä juttelee sun kanssa kunnolla! <3

pupu

Tipsu kirjoitti...

Kiitos pupu itsellesi! Ja J:lle myös. Oli ihanaa nähä, vaikka tuntui, että paljon jäi vielä puhumatta!
Kiitos siitä kenkäkaupan alennuskupongista. Käytin sen tänään, tosin jouduin hieman vaihtamaan mallia. Huomenna testataan, ovatko mukavammat kuin edelliset.